Ékszerek

A mai elműanyagosodott világban a természetes anyagból készült ékszerek egyedi értéket képviselnek.
Kimagasló árat fizetünk Borostyán és Korall ékszerekért (színtől függően)
Minden típusú és bármilyen fémből készült, köves vagy kő nélküli ékszert is megvásárolunk.

A borostyán csodás hatásai
Tudta, hogy a borostyán ősi fák megkövült gyantája, melyek minimum 50 millió évvel ezelőtt éltek? A gyógyászati tulajdonságait tudományos kutatások bizonyítják.
A valódi borostyán természetes alternatíva a gyógyításban, fájdalomcsillapításban, gyulladáscsökkentésben. A borostyán változást hoz az életünkbe, nyugalmat és békét sugároz. A szervezet természetes védekezőképességét erősíti. A borostyán a bőrrel érintkezve a testhő hatására illóolajokat szabadít fel, melyek a bőrön keresztül felszívódnak és a véráramba jutnak. A borostyánnak elektromágneses aktivitása van és organikus, természetes energiákat termel. A borostyán viselése az elektromos berendezések negatív hatásaitól is megvéd. A gyanta kémiai jellemzői miatt szinte úgy hat, mint egy természetes balzsamozó közeg, szárító és mikrobaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.
Élvezze a borostyán csodálatos hatásait, őrizze meg egészségét, viselje büszkén ezt a fantasztikus ékszert! Ha antik ékszereket vagy egyéb régiségeket szeretne vásárolni, akkor velünk garantáltan jól jár!
Borostyán és korall
A borostyánról: A borostyán kb. 40 millió éves fosszília, amely máig ismeretlen tűlevelűhöz kötődik. A legismertebb, és a leggyakoribb változata a balti borostyán, amely a Balti-tenger partvidékéről és Lengyelországból ered. Az észak aranyának is nevezik. A borostyán vagy borostyánkő egy fosszilis, megkövesedett gyanta, amelyet gyakorlatilag nem sorolhatunk az ásványok fajtái közé, hanem számos szerves ásvány keveréke.

Milyen borostyánt vásárolunk?

– egyedi készítésű borostyán kövek
– borostyánból készült nyakláncok
– borostyán kőből készült ékszereket