Bútor

Bútorok felvásárlása azonnali készpénzes fizetéssel és elszállítással!

Ha nem használja, miért tárolja?
Sokszor előfordul, hogy olyan tárgyak birtokába jutunk, melyek feleslegesek számunkra, vagy még ha tetszenek is nekünk, egyszerűen nem tudjuk már hova elpakolni őket. Ráadásul azokról a berendezésekről még nem is beszéltünk, amelyek hosszú évek óta porosodnak a padláson, anélkül, hogy bárki használatba vette volna őket. Pedig számos alkalommal ezek valódi értéket képviselnek!
Önnek is van olyan antik bútora vagy egyéb régisége, aminek nem veszi hasznát? Tegye pénzzé, hiszen így Ön is jól jár!
A régiség felvásárlás lehetősége kiváló megoldást jelenthet, hogy egyrészt megszabaduljon azoktól a tárgyaktól, amelyek csak a helyet foglalják, másrészt pedig gyorsan és egyszerűen tegyen szert plusz bevételre. Legyen szó akár antik étkészletről, antik csipkéről vagy bármilyen más értékes régiségről, ha csak porosodnak és nem használja őket, akkor nincs értelme megtartani.
Ha Ön is szeretne élni a régiség felvásárlás kínálta előnyökkel, keressen minket bizalommal, készséggel a rendelkezésére állunk! Várjuk jelentkezését!

ANTIK BÚTOROK 

– Mária Terézia korabeli
– barokk
– neobarokk
– rokokó
– Ampire
– Biedermeier
– art déco
– szecesszió
– Thonet
– ónémet bútorok
Intarzia berakásos, feketeoszlopos, faragott, rézzel vagy babafejjel díszített bútorok előnyben!
Az antik bútor örök
Igen, ez a lényeg, a siker kulcsa, hogy valamiféleképp örök és múlhatatlan. Mindenkit megérint, és minden korban van és feltehetőleg lesz létjogosultsága.
Az antik bútor az idő vasfogával szemben
Az antik bútor igazán különleges helyzetben van. Olyan korból származnak, amit még nem rontott meg a fogyasztói társadalom. Melynek gyártásánál igazán lényeges szempont volt, hogy tartós és időtálló legyen. Az antik bútor még „anyagból” készült.
Az antik bútor felújítása révén pedig ezt a tartósságot még inkább megerősíthetjük, hiszen a kezelés, a különböző védőrétegek felvitele az élettartamot jelentősen meghosszabbítja.
Antik bútor: stílusok és némi merészség
Oly sokan csupán gyönyörködnek bennük és egy életen át vágyódnak antik bútor után. Mert azt hiszik, csupán a lakások igen szűk körében: nem kevés pénzből berendezett otthonokban van létjogosultsága. Pedig ez nem így van.
A stílusok ízlésesen is keverhetőek. Modern stílusú lakásban tökéletesen mutat egy-egy darab antik bútor: tökéletes kontraszt, egyedi stílus, csöppnyi varázs és nosztalgia. Kell ennél több?